Een nacht in de grot

Spektakelparcours in het hartje van de Grotten van Han

grottes_de_han_nl

In samenwerking met het Domein van de Grotten van Han organiseert Symfonie der Stenen Organisatie een tweetalig spektakelparcours (FR/NL) met videomapping, historische personages en speciale effecten. Elke avond, van 20 juli tot 20 augustus, dompelen we de bezoekers onder in een driedimensionale magische wereld.

De Grotten van Han, een bekende trekpleister voor zowel Vlamingen als Walen, stellen een lichtshow en multimediaspektakel voor op verschillende belangrijke locaties van de Grotten van Han.

De show duurt ongeveer een uur en is opgebouwd rond een historisch fantasieverhaal in de grotten die op het ritme van hun geschiedenis en legendes omgetoverd worden. Het publiek (her)ontdekt zo de Grotten van Han tijdens een spectaculaire reis boordevol speciale 3D-effecten en verbazingwekkende taferelen!
Je beleeft dit spektakelparcours als een inwijdingsreis waarin het magische, het wonderlijke en de geschiedenis in elkaar overvloeien. Het belooft een magisch en uniek moment te worden voor groot en klein!

Concept: Totaalspektakel

Datum: Elke avond, van 20 juli tot 20 augustus 2017

Tijdstip: Doorlopend van 19.30 u. tot 21.30 u., elke 20 à 30 min. een golf – het publiek mag op elk moment de grotten betreden

Duur van het spektakel: +/- 1 uur

Locatie: Domein van de Grotten van Han

Doelpubliek: Gezinnen

Taal: Tweetalig – FR/NL

Parking: Vrije toegang

Prijs: € 19 aan de kassa; € 17 online / Kinderen: € 13 aan de kassa; € 12 online

Info en reservaties: www.grotte-de-han.be

 

Een creatie van Benoît Meurens en Paul Licot

Een productie van Symfonie der Stenen Organisatie, in samenwerking met de provincie Luik